Hållbara Nour – 360° Eat Guide
På Nour är hållbara metoder viktiga för oss och vi är mycket stolta över att dela med oss av vår placering i 360° Eat Guide. Tidningens utvärdering sker i två delar. Först besöker en medlem av deras jury restaurangen och bedömer allt – lokalerna, behandlingen och presentationen under servicen, hela vägen till kvaliteten på ingredienserna, hantverksskickligheten, kreativiteten samt naturligtvis smaken.
Den slutliga delen består av en omfattande intervju om restaurangens affärssida, med fokus på alla aspekter av hållbarhet. Nour fick en mycket hög bedömning av vår gastronomi, samt en plats i guiden för att vara en hållbar verksamhet.
Detta är ett utdrag från deras recension av Nour från denna höst.
”Agendan har aldrig varit att stå på barrikaderna för hållbarhet utan att driva en modern restaurang med respekt för djur, natur och gäster” – Chef Sayan
GASTRONOMI: 91-95P
”Även om Sayan Isakson inte marknadsför sina ansträngningar för hållbarhet, pågår det fortfarande viktigt arbete bakom kulisserna. På denna asiatiskt influerade restaurang finns en kunskap och hantverksskicklighet som få kan matcha. Ingredienserna, kokteknikerna, smakerna, estetiken samt personalens varma välkomnande — på Nour genomsyrar kvaliteten varje liten detalj.”
Tack 360° Eat Guide!
Läs hela recensionen och mer om Stockholms mest hållbara restauranger här.