POÄNGEN

Nour skiljer sig från de flesta andra restauranger. Det finns totalt endast sju bord, tre rum och ett nära, litet team bakom allt. Målet är att skapa något unikt – samtidigt som vi jobbar med att tona ned vad ”fine dining” har kommit att betyda till något mer avslappnat och tillgängligt.

nyheter
Introduktion: Sayan Isaksson är glad att introducera ett välkänt ansikte inom den svenska kulinariska världen, Ida Bauhn, som den nya köksmästaren på Nour.
maj 2024
nyheter
Recensenten från Falstaff Magazine placerar Nour högt.
mar 2024
nyheter
Kock Sayan på äventyr i Kuala Lumpur och Mandarin Oriental.
mar 2024
nyheter
Välkommen till en autentisk kväll med sakespecialisterna herr och fru Shimizu.
jan 2024
nyheter
Läs magasinets hållbara och gastronomiska recension av Nour.
jan 2024
nyheter
Läs om restaurangens relation till Japan och nationernas påverkan på teamet.
nov 2023
nyheter
The central aspects of the Nour cuisine
sep 2023
nyheter
Utforska kocken Sayan Isakssons tankar och reflektioner från det gångna året, och hans idéer för vad som komma skall.
feb 2022