Saké-provningsmiddag den 6:e februari
Den 6:e februari anordnar vi en saké-provningsmiddag klockan 18:00, och vi skulle älska om ni kunde närvara. Vi kommer att ha äran att välkomna framstående gäster och ägarna till bryggeriet Shimizu Seizburo Shoten, herr och fru Shimizu. De kommer ända från Mie Prefekturen, Japan, och kommer att hålla i en saké-workshop innan de ansluter sig till oss för middagen. Nour har importerat saké från det autentiska Flying Brewery under en tid, och vi är också glada att kunna bjuda in Eiko Andersson, saké-sommelier och importör.
”Vi arbetar nära med japanska producenter och Eiko Andersson, vår Sverige-baserade, erfarna saké-sommelier. Hon är vår unika resurs för allt som har med Japan att göra.”
Evenemanget äger rum på en av Nours lediga dagar och därför kommer vi att ha sällskap av olika personer från restaurang- och dryckesbranschen. En unik möjlighet att följa med oss på Nour för en intim och rolig kväll med likasinnade gäster! En 5-rätters middag signerad kock Sayan Isaksson tillsammans med minst 11 olika sakéer som kommer att provas.
Vi kan ta emot maximalt 30 gäster för detta speciella evenemang, så se till att få en plats medan de fortfarande finns tillgängliga.
Här är ett utdrag från vår samarbetspartner Flying Brewerys mission:
”Vår passion är att introducera Sverige och resten av Europa för den magiska världen av drycker från Japan. Vårt team av experter står till din tjänst för att hjälpa till med information och fördjupad kunskap om våra produkter. Vi arbetar nära med japanska producenter och Eiko Andersson, vår Sverige-baserade, erfarna saké-sommelier och pedagog, är vår unika resurs för allt som har med Japan att göra.”
Ett varmt välkomnande från oss på Nour och vi hoppas att få se dig där!